Programimi

/* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↑
 1. ladio
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  706
 2. Agron Deres
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  777
 3. Scherzzi6
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,044
 4. voodoo
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  933
 5. ladio
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  6,907
 6. ^SHIU^
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  901
 7. Erind
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,052
 8. Anton
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  868
 9. ladio
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  674
 10. X-GoodBoy
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  2,744
 11. Tetovari
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,899
 12. jack owar II
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  806
 13. qoska
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,084
 14. ludwig
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  943
 15. Albert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  774

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...