Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Universal
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  631
 2. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  360
 3. Universal
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  934
 4. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  550
 5. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  313
 6. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  298
 7. SNAP
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  580
 8. SNAP
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  444
 9. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  446
 10. Universal
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  968
 11. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  756
 12. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  901
 13. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  445
 14. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  379
 15. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  590

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...