Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  569
 2. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  400
 3. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  424
 4. KrimiN'Aksion
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  535
 5. Universal
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  421
 6. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  440
 7. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  325
 8. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  602
 9. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  321
 10. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  351
 11. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  328
 12. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  601
 13. Universal
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  1,721
 14. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  501
 15. Universal
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  784

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...