Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  482
 2. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  293
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  387
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  473
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  352
 6. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  371
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  501
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  321
 9. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  320
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  429
 11. Universal
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  663
 12. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  611
 13. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  729
 14. Universal
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  756
 15. SNAP
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  684

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...