Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. ujku81
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  9,909
 2. pppppaa
  Përgjigje:
  300
  Shikime:
  82,015
 3. CoolAngel
  Përgjigje:
  372
  Shikime:
  75,274
 4. tntn
  Përgjigje:
  343
  Shikime:
  64,816
 5. S6T6N6
  Përgjigje:
  246
  Shikime:
  53,071
 6. komino
  Përgjigje:
  220
  Shikime:
  51,888
 7. S6T6N6
  Përgjigje:
  176
  Shikime:
  50,918
 8. Mirditor
  Përgjigje:
  267
  Shikime:
  47,825
 9. B
  Përgjigje:
  266
  Shikime:
  45,888
 10. RobertdeNiro
  Përgjigje:
  254
  Shikime:
  41,970
 11. komino
  Përgjigje:
  185
  Shikime:
  37,041
 12. S6T6N6
  Përgjigje:
  183
  Shikime:
  35,368
 13. Blendi
  Përgjigje:
  183
  Shikime:
  35,182
 14. DFV
  Përgjigje:
  527
  Shikime:
  32,170
 15. DFV
  Përgjigje:
  201
  Shikime:
  30,419
 16. elviskelmendi
  Përgjigje:
  69
  Shikime:
  29,292

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...