Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli ↓
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. ujku81
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  9,909
 2. kastriot
  Përgjigje:
  41
  Shikime:
  4,123
 3. kastriot
  Përgjigje:
  23
  Shikime:
  2,518
 4. MLK
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,382
 5. Blendi
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,046
 6. antihero
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,406
 7. S6T6N6
  Përgjigje:
  246
  Shikime:
  53,071
 8. Santiago
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  1,653
 9. "Dr.Dituria"
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,329
 10. Klinton
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  712
 11. komino
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  864
 12. Megg
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,288
 13. ujku81
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  1,050
 14. Klinton
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,442
 15. komino
  Përgjigje:
  86
  Shikime:
  27,712
 16. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  918

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...