Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. ujku81
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  9,622
 2. DFV
  Përgjigje:
  527
  Shikime:
  31,492
 3. CoolAngel
  Përgjigje:
  372
  Shikime:
  74,926
 4. Blendi
  Përgjigje:
  348
  Shikime:
  23,083
 5. tntn
  Përgjigje:
  343
  Shikime:
  63,756
 6. pppppaa
  Përgjigje:
  300
  Shikime:
  81,468
 7. Mirditor
  Përgjigje:
  267
  Shikime:
  47,387
 8. B
  Përgjigje:
  266
  Shikime:
  45,316
 9. SkinArt
  Përgjigje:
  266
  Shikime:
  19,486
 10. a_maliqi
  Përgjigje:
  254
  Shikime:
  20,367
 11. RobertdeNiro
  Përgjigje:
  254
  Shikime:
  41,574
 12. S6T6N6
  Përgjigje:
  246
  Shikime:
  52,678
 13. komino
  Përgjigje:
  220
  Shikime:
  51,586
 14. DFV
  Përgjigje:
  201
  Shikime:
  30,106
 15. S6T6N6
  Përgjigje:
  191
  Shikime:
  12,698
 16. komino
  Përgjigje:
  185
  Shikime:
  36,740

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...