Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. ujku81
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  9,830
 2. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  88
 3. faustmechtilde
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  969
 4. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  322
 5. vinjol
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,712
 6. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,501
 7. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,549
 8. pirro2016
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  819
 9. Gay
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  796
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,068
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,176
 12. Agjenti_007
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  888
 13. Agjenti_007
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,897
 14. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,070
 15. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  778
 16. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  715

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...