Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↑
 1. ujku81
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  9,909
 2. DriniS
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,169
 3. harap
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,166
 4. Kordelja
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,490
 5. FGJ
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,119
 6. nardi71
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,062
 7. ^SHIU^
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,288
 8. Adami
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,319
 9. kastriot
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,359
 10. harap
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  7,622
 11. Altaf
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  1,426
 12. Tasi
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,821
 13. romeo
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,610
 14. Blue Gene
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  1,114
 15. Blue Gene
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,448
 16. Redi
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  1,481

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...