Personazhe te artit dhe skenave shqiptare

VIP, thashetheme dhe informacione mbi personazhet publike

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Megg
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  9,129
 2. SNAP
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  5,925
 3. Hank
  Përgjigje:
  23
  Shikime:
  4,512
 4. Universal
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  1,944
 5. Hank
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  4,784
 6. Universal
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,498
 7. Super star
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  717
 8. Universal
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  4,219
 9. Hank
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  3,195
 10. Universal
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,209
 11. Hank
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,994
 12. BeRaTsi_MiZeRje
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,022
 13. BeRaTsi_MiZeRje
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  678
 14. Hank
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,875
 15. BeRaTsi_MiZeRje
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  2,644

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...