Personazhe te artit dhe skenave shqiptare

VIP, thashetheme dhe informacione mbi personazhet publike

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Super star
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,597
 2. Airbourne
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  860
 3. Super star
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  808
 4. Super star
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  799
 5. Super star
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  911
 6. Super star
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  299
 7. Valmir D
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  3,137
 8. SNAP
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  6,320
 9. Universal
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  3,089
 10. Universal
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  2,196
 11. Universal
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,345
 12. Universal
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  4,549
 13. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,225
 14. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,168
 15. Universal
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,620

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...