Historia

Historia Shqiptare dhe Boterore

 1. Historia Shqiptare

  Historia e shkruar dhe e pashkruar, të vërtetat e thëna dhe të pathëna. Materiale të reja, zbulime, ide personale.
  Tema:
  418
  Mesazhe:
  8,614
  E fundit: kulla e haklajve Airbourne, 28 Nov 2017
  RSS
 2. Historia Boterore

  Prehistori,Lufta ndër shekuj,Personazhe dhe Legjenda.
  Aty ku njerzimi lindi,u pushtua dhe pushtoi...
  Tema:
  76
  Mesazhe:
  2,170
  E fundit: Prejardhja e emrit "Serb" Airbourne, 25 Oct 2017
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  946
 2. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  5,341
 3. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  3,102
 4. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  473
 5. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  490
 6. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  916
 7. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  728
 8. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  518
 9. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,964
 10. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,439
 11. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,992
 12. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,061
 13. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  556
 14. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,397
 15. Ildri
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  985

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...