Historia

Historia Shqiptare dhe Boterore

 1. Historia Shqiptare

  Historia e shkruar dhe e pashkruar, të vërtetat e thëna dhe të pathëna. Materiale të reja, zbulime, ide personale.
  Tema:
  418
  Mesazhe:
  8,614
  E fundit: kulla e haklajve Airbourne, 28 Nov 2017
  RSS
 2. Historia Boterore

  Prehistori,Lufta ndër shekuj,Personazhe dhe Legjenda.
  Aty ku njerzimi lindi,u pushtua dhe pushtoi...
  Tema:
  76
  Mesazhe:
  2,170
  E fundit: Prejardhja e emrit "Serb" Airbourne, 25 Oct 2017
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. Aki
  Përgjigje:
  41
  Shikime:
  8,177
 2. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  18,644
 3. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  75
  Shikime:
  18,349
 4. scadarsko
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  12,796
 5. Lisa
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  11,534
 6. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  9,131
 7. [GS]
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  8,925
 8. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  8,697
 9. scadarsko
  Përgjigje:
  169
  Shikime:
  8,272
 10. Dreamer
  Përgjigje:
  37
  Shikime:
  8,163
 11. Ildri
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  7,235
 12. ONIRO
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  6,027
 13. The decatur
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  5,747
 14. Solaris
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  5,659
 15. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  5,390
 16. scadarsko
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  5,375

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...