Historia

Historia Shqiptare dhe Boterore

 1. Historia Shqiptare

  Historia e shkruar dhe e pashkruar, të vërtetat e thëna dhe të pathëna. Materiale të reja, zbulime, ide personale.
  Tema:
  418
  Mesazhe:
  8,624
  E fundit: kulla e haklajve bobo, 13 Apr 2019
  RSS
 2. Historia Boterore

  Prehistori,Lufta ndër shekuj,Personazhe dhe Legjenda.
  Aty ku njerzimi lindi,u pushtua dhe pushtoi...
  Tema:
  76
  Mesazhe:
  2,171
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Aki
  Përgjigje:
  51
  Shikime:
  13,908
 2. scadarsko
  Përgjigje:
  169
  Shikime:
  10,403
 3. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  75
  Shikime:
  19,738
 4. scadarsko
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  6,240
 5. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  10,290
 6. Dreamer
  Përgjigje:
  37
  Shikime:
  9,696
 7. Iliro Dardan
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  4,408
 8. The decatur
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  6,470
 9. Solaris
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  8,234
 10. Universal
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  3,059
 11. Sonia007
  Përgjigje:
  27
  Shikime:
  3,964
 12. scadarsko
  Përgjigje:
  25
  Shikime:
  3,602
 13. Ildri
  Përgjigje:
  22
  Shikime:
  8,631
 14. Dreamer
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  5,848
 15. ONIRO
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  6,603
 16. [GS]
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  9,961

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...